1,7 miljoen Nederlanders lijden aan hart- of vaatziekten

Dank u wel!
Wij hebben uw gegevens genoteerd

Jammer om te horen dat onze praktijk te ver bij u vandaan ligt. Gelukkig gaan wij dit jaar nieuwe praktijken openen op verschillende plekken in Nederland! Zodra wij een locatie bij u in de buurt openen ontvangt u hier een e-mail van en proberen wij u telefonisch te benaderen!
4.6/5
3 Dagen te lang om te wachten?

Full-service ondersteuning van de 1e en 2e lijnszorg

De helpdesk staat u graag van maandag tot en met vrijdag van 9:00 uur tot 17:00 uur te woord om direct een afspraak te maken.
U kunt ook mailen via info@medihealthgroup.nl.
Telefonisch zijn wij bereikbaar op 015 – 203 5120

Persoonlijk

De helpdesk staat u graag te woord om zo de persoonlijke hulp te bieden die wij als van belang achten in de zorg.

Kwaliteit

U wordt niet alleen geholpen door medisch specialisten, ook werken wij volgens de normen van de NEN7510. U bent bij ons aan het juiste adres.

Beschikbaarheid

Wij geloven dat voorkomen beter is dan genezen. Daarom zorgen wij ervoor dat er altijd ruimte is voor een plaatsing in de agenda.

4.4

100+ Reviews op Trustpilot

77+

Volgers op Facebook

6+

Operationele locaties

300+

Volgers op instagram

Preventieve gezondheidszorg

Zowel op de werkvloer als thuis zou ‘vitaliteit als beleid’ het motto moeten zijn. Vitaliteit draait om de energie en de kracht waarmee mensen emotioneel, fysiek en mentaal in het leven staan. Een vitaal persoon heeft een duidelijke wilskracht, beschikt over energie, lichamelijke kracht en weerbaarheid, maar is vooral als werknemer duurzaam inzetbaar.

De Nederlandse zorgsector ondersteunen bij het ontstane zorginfarct, dat is waar MediHealthGroup zich voor inzet en hard maakt.
Carlos Daal
Bestuurder
Hart en vaat en longen onderzoek
5/5
"Vandaag bij Medi health care group locatie Uden geweest. Goeie ervaring! Lieve mevrouw Mari-Anne deed alle onderzoeken. Duidelijke uitleg betreft de onderzoeken en duidelijke uitleg betreft het vervolg. En gelijk al een afspraak kunnen maken voor volgend jaar."
Helma Kremer
4.8/5
"Deze preventieve huidanalyse en ECG werden heel snel ingepland nadat ik een vragenlijstje invulde via link instagram. Afspraak startte precies op tijd. De uitleg over het onderzoek was duidelijk en de dermatoloog was vriendelijk en rustig waardoor je je op je gemak voelt. Ik heb 1 gratis scan en 1 betaalde van verschillende moedervlekken laten opsturen. Als het goed is heb ik binnen 3 weken de uitslag.."
M Van Weerdenburg
4.6/5
"Er werd snel gebeld voor n afspraak en we waren snel aan de beurt. Supervriendelijk geholpen met duidelijke uitleg. Ook het gratis scannen van een moedervlek trok ons over de streep in deze dure tijd! Ik was samen met mijn zoon voor allebei n moedervlek. Ook het gratis ecg was een kans. Anders ben je afhankelijk van je huisarts , die denkt dat hij alles weet en die te vaak niet doorverwijst! Een dermatoloog is n specialist die er verstand van heeft. Voorkomen is beter als genezen.."
Louise