Over MediHealthGroup

Vergoed Hartonderzoek is - net als Vergoed Huidonderzoek en Vergoed COPD Onderzoek - onderdeel van MediHealthGroup. MediHealthGroup is een multidisciplinaire samenwerking en heeft als doel om vroegtijdig gezondheidskwalen te signaleren.
4.6/5

Toegankelijke zorg voor alle lagen van de samenleving

MediHealthGroup zet zich in voor gelijke toegang tot zorg voor alle lagen van de samenleving en het gevoel van onbegrip of onvoldoende beantwoorde zorgvragen weg te nemen. MediHealthGroup streeft ernaar om deze verschillen te overbruggen, zodat zowel formele toegankelijkheid als ervaren toegankelijkheid van de eerste lijn gelijkwaardig zijn.

Bij MediHealthGroup ligt de nadruk op vroegtijdige diagnostiek, met als doel veelvoorkomende (chronische) ziekten, zoals huidkanker, COPD en hart- en vaatziekten, te voorkomen. Wij streven ernaar de aandacht te vestigen op preventie en vroegtijdige diagnostiek, met als resultaat een gezondere samenleving. Momenteel bieden wij spirometrie, ecg, doppler en huidonderzoeken op diverse locaties in Nederland, in samenwerking met verschillende huisartsen.

“Mijn toewijding aan dit initiatief komt voort uit mijn verleden waarin ik beide ouders op jonge leeftijd heb verloren aan een hersenbloeding. Het verdriet en de moeilijkheden die hiermee gepaard gingen, heb ik zelf aan den lijve ondervonden. Het is mijn persoonlijke ervaring die me iedere dag inspireert om mij in te zetten in de strijd tegen hart- en vaatziekten, met de hoop dat mijn verhaal anderen kan helpen.”
Carlos Daal
Bestuurder
Hart en vaat en longen onderzoek
4.5

700+ Reviews op Trustpilot

77+

Volgers op Facebook

6+

Operationele locaties

300+

Volgers op instragram

Waar wij ons voor inzetten

Full-service ondersteuning van de 1e en 2e lijnszorg

Het secretariaat staat u graag van maandag tot en met vrijdag van 9:00 uur tot 17:00 uur te woord.
U kunt ook mailen via info@medihealthgroup.nl.
Telefonisch zijn wij bereikbaar op 015 – 203 5120

Persoonlijk

Het secretariaat staat u graag te woord om zo de persoonlijke hulp te bieden die wij als van belang achten in de zorg.

Kwaliteit

U wordt niet alleen geholpen door medisch specialisten, ook werken wij volgens de normen van de NEN7510. U bent bij ons aan het juiste adres.

Beschikbaarheid

Wij geloven dat voorkomen beter is dan genezen. Daarom zorgen wij ervoor dat er altijd ruimte is voor een plaatsing in de agenda.

5/5
"Vandaag bij Medi health care group locatie Uden geweest. Goeie ervaring! Lieve mevrouw Mari-Anne deed alle onderzoeken. Duidelijke uitleg betreft de onderzoeken en duidelijke uitleg betreft het vervolg. En gelijk al een afspraak kunnen maken voor volgend jaar."
Helma Kremer
4.8/5
"Alles netjes uitgelegd en je wordt met respect behandeld. Het onderzoek is erg nuttig omdat het redelijk uitgebreidt is en een goede indruk geeft van je algehele gesteldheid. De uitslag van het onderzoek is snel binnen."
Ronald Suithoff
4.6/5
"Er werd snel gebeld voor n afspraak en we waren snel aan de beurt. Supervriendelijk geholpen met duidelijke uitleg. Ook het gratis scannen van een moedervlek trok ons over de streep in deze dure tijd! Ik was samen met mijn zoon voor allebei n moedervlek. Ook het gratis ecg was een kans. Anders ben je afhankelijk van je huisarts , die denkt dat hij alles weet en die te vaak niet doorverwijst! Een dermatoloog is n specialist die er verstand van heeft. Voorkomen is beter als genezen.."
Louise