1,7 miljoen Nederlanders lijden aan hart- of vaatziekten

Vergoed onderzoek Diemen

KIES VOOR HET MEEST COMPLETE VERGOEDE HART- EN VAATZIEKTE ONDERZOEK EN BOEK EEN KOSTELOZE AFSPRAAK BIJ LOCATIE DIEMEN
4.6/5

Praktijk gezondheidsonderzoeken

MediHealthGroup Diemen

Praktijk MediHealthGroup Diemen is gevestigd in het Medisch Centrum Kruidenhof. Bij de locatie zijn er voldoende gratis parkeergelegenheden aan de deur en de locatie is tevens dicht gelegen bij het openbaarvervoer.

Adres

Diemen, Kruidenhof 3, 1112 NV

Medisch Centrum Kruidenhof

Openingstijden

Vandaagg langs geweest in Diemen bijzonder plezierig onderhoud gehad met Funda, ik kon alles vragen en kreeg een eerlijk, open en begrijpelijk antwoord. Dank daarvoor, ik zal zeker mijn ervaring delen met hen die ook een onderzoek zouden willen. Hartelijke groet. Jos Bavelaar

Jos Bavelaar

Patiënt locatie Diemen

Praktijk
medewerkers

De medische assistenten die werkzaam zijn bij MediHealthGroup zijn zorgvuldig opgeleid en altijd vriendelijk en behulpzaam. Zij zorgen ervoor dat de patiënten zich comfortabel voelen tijdens het onderzoek en staan altijd klaar om vragen te beantwoorden. Het bedrijf staat garant voor een uitstekende zorg en begeleiding tijdens het hele proces, van het onderzoek tot de behandeling.

Kortom, MediHealthGroup is een bedrijf dat zich inzet voor de gezondheid en het welzijn van haar patiënten door middel van kosteloze huidonderzoeken en uitstekende medische preventieve zorg.

Zorgvuldig opgeleid

Medewerkers van MediHealthGroup zijn opgeleid om volgens de NEN 7510 en ISO 27001 standaard te werken. Kwaliteit en veiligheid staat centraal bij iedere medewerker.

Opgeleid personeel

Vriendelijk en behulpzaam

Een medisch onderzoek laten uitvoeren kan erg spannend zijn. Niet alleen de medische skills, maar ook de softskills van de medewerkers komen aan bod tijdens de opleiding.

het hart- en vaatonderzoek

Locatie Diemen

MediHealthGroup Diemen is de tweede geopende praktijk van MediHealthGroup. Op de locatie wordt een groot scala aan onderzoeken afgenomen waaronder:

  • Hart- en vaatonderzoek
  • Longfunctieonderzoek
  • Huidonderzoek;
  • Cholesterolonderzoek
  • Diabetesonderzoek
Locatie diemen
Ontvang in enkele dagen resultaat

Onze medisch specialist zal binnen enkele dagen een diagnose koppelen aan jouw resultaten.

Boek direct een afspraak bij locaties Diemen

Boek dezelfde dag nog een afspraak bij één van onze locaties verspreid over heel Nederland.

Diagnose van een medisch specialist

Ontvang een diagnose van een medisch specialist met indien nodig een verwijzing of ontslagbrief.

Pijn op borst en kortademig

Een drukkende pijn op de borst die kan uitstralen naar de arm, schouder, kaak of maag.

symptomen hart en vaatziekte

Angstig en onrustig

Gevoel van kortademigheid, versnelde ademhaling, angstig en onrustig.

angstig onrustig hartziekte

Zweten of misselijkheid

Gevoel van duizeligheid dat gepaard kan gaan met zweten en misselijkheid.

vermoeid hartziekte

Boven de 50 en vermoeid of duizelig ?

Helaas zijn de meeste klachten van hart en vaatziekte vooral vage klachten die niet altijd serieus worden genomen. Deze klachten zijn bijvoorbeeld:

5/5
"Was vanmiddag voor het eerst bij MediHealthGroup in Diemen! Ben erg fijn en vriendelijk geholpen door de dame die daar werkt. Al een tijdje twijfel ik over een paar plekjes op mijn voorhoofd en ben nu blij dat ik geweest ben. Ook een hartfilmpje en long test gedaan. De uitslagen komen over de mail tenzij er iets uit de testen/onderzoeken komt. Ik hoop dat alles inorde is. Ik raad iedereen die twijfelt over zijn of haar gezondheid of andere medische vragen en/of klachten heeft aan naar de huisarts of bijvoorbeeld MediHealthGroup te gaan voor contole en hopelijk geruststelling. Mooi om te weten is dat dit vergoed wordt vanuit het basispakket, dus ga als je iets merkt…. Marcella"
Marcella Over
4.2/5
"Uitstekend geholpen door Funda bij MediHealth in Diemen! Ze was heel professioneel, vriendelijk en ervaren. Mooie praktijk en goede apparatuur.."
Marleen van Dullemen
4/5
"Duidelijke uitleg over de onderzoeken, vriendelijke assistente en snel afgerond. Was bij vestiging in Diemen."
Jan Williams