1,7 miljoen Nederlanders lijden aan hart- of vaatziekten

PREVENTIEF HARTONDERZOEK BUSSUM

KIES VOOR HET MEEST COMPLETE VERGOEDE HART- EN VAATZIEKTE ONDERZOEK EN BOEK EEN KOSTELOZE AFSPRAAK BIJ LOCATIE BUSSUM
4.6/5

Onderzoek hart- en vaatziekte

MediHealthGroup Bussum

Praktijk MediHealthGroup Bussum is gevestigd te Bussum. Bij de locatie zijn er voldoende gratis parkeergelegenheden aan de deur en de locatie is tevens dicht gelegen bij het openbaarvervoer.

Adres

MediHealthGroup Bussum, Nijverheidswerf 22, 1402 BW Bussum

Openingstijden

Er wordt naar je geluisterd. Er is ruimte om achtergrond informatie die niet in het formulier aan de orde komt te bespreken. Je wordt rustig en met respect behandeld.

Nicole Zwartbol

Patiënt locatie Bussum

Praktijk
medewerkers

De medische assistenten die werkzaam zijn bij MediHealthGroup zijn zorgvuldig opgeleid en altijd vriendelijk en behulpzaam. Zij zorgen ervoor dat de patiënten zich comfortabel voelen tijdens het onderzoek en staan altijd klaar om vragen te beantwoorden. Het bedrijf staat garant voor een uitstekende zorg en begeleiding tijdens het hele proces, van het onderzoek tot de behandeling.

Kortom, MediHealthGroup is een bedrijf dat zich inzet voor de gezondheid en het welzijn van haar patiënten door middel van kosteloze huidonderzoeken en uitstekende medische preventieve zorg.

Zorgvuldig opgeleid

Medewerkers van MediHealthGroup zijn opgeleid om volgens de NEN 7510 en ISO 27001 standaard te werken. Kwaliteit en veiligheid staat centraal bij iedere medewerker.

Opgeleid personeel

Vriendelijk en behulpzaam

Een medisch onderzoek laten uitvoeren kan erg spannend zijn. Niet alleen de medische skills, maar ook de softskills van de medewerkers komen aan bod tijdens de opleiding.

het hart- en vaatonderzoek

Locatie Bussum

MediHealthGroup Bussum is de tweede geopende praktijk van MediHealthGroup in provincie Noord-Holland. Op de locatie wordt een groot scala aan onderzoeken afgenomen waaronder:

  • Hart- en vaatonderzoek
  • Longfunctieonderzoek
  • Huidonderzoek;
  • Cholesterolonderzoek
  • Diabetesonderzoek
MediHealthGroup Bussum
Ontvang in 3 dagen resultaat

Onze cardioloog zal binnen 3 dagen een diagnose koppelen aan jouw resultaten.

Boek direct een afspraak bij locaties Bussum

Boek dezelfde dag nog een afspraak bij één van onze locaties verspreid over heel Nederland.

Diagnose van een medisch specialist

Ontvang een diagnose van een medisch specialist met indien nodig een verwijzing of ontslagbrief.

Pijn op borst en kortademig

Een drukkende pijn op de borst die kan uitstralen naar de arm, schouder, kaak of maag.

symptomen hart en vaatziekte

Angstig en onrustig

Gevoel van kortademigheid, versnelde ademhaling, angstig en onrustig.

angstig onrustig hartziekte

Zweten of misselijkheid

Gevoel van duizeligheid dat gepaard kan gaan met zweten en misselijkheid.

vermoeid hartziekte

Boven de 50 en vermoeid of duizelig ?

Helaas zijn de meeste klachten van hart en vaatziekte vooral vage klachten die niet altijd serieus worden genomen. Deze klachten zijn bijvoorbeeld:

5/5
"Vanmiddag was ik bij Lisa. Een hele lieve vrouw/meisje. Ze legde alles heel goed uit en ik was volledig op mijn gemak bij haar. Dank je wel voor de fijne "behandeling""
K. Visser
4/5
"Er werd goed de tijd genomen en Lisa was erg aardig en zorgde voor een ontspannen sfeer en ik voelde mij serieus genomen."
Sindy Miggiels
4.6/5
"Er werd snel gebeld voor n afspraak en we waren snel aan de beurt. Supervriendelijk geholpen met duidelijke uitleg. Ook het gratis scannen van een moedervlek trok ons over de streep in deze dure tijd! Ik was samen met mijn zoon voor allebei n moedervlek. Ook het gratis ecg was een kans. Anders ben je afhankelijk van je huisarts , die denkt dat hij alles weet en die te vaak niet doorverwijst! Een dermatoloog is n specialist die er verstand van heeft. Voorkomen is beter als genezen.."
Louise