logo vergoed hartonderzoek

EEN PRE-CHECK REDT LEVENS

Heeft u last van vermoeidheid, stress, verslechterde uithoudingsvermogen, kortademigheid tijdens het sporten, een jeukend plekje of heeft u gerookt?

Ga vandaag nog aan de slag met het verbeteren van uw gezondheid. Boek uw COMPLEET VERGOEDE preventieve gezondheidscheck. Laat u onderzoeken en ontvang binnen 3 dagen advies van een medisch specialist.
4.6/5
Preventieve gezondheidscheck

Zijn uw hart, huid en longen wel gezond?

Kies voor het meest complete preventieve onderzoek en laat kosteloos een hartfilmpje maken en uw saturatie, bloeddruk en longfunctie meten. Vreemde moedervlek? Tijdens uw afspraak kan u tevens een scan maken van uw verdachte plekjes.

De onderzoeken zullen grondig beoordeeld worden door onze cardioloog, dermatoloog en/of longspecialist.

Boek direct een afspraak bij onze locaties

Boek dezelfde dag nog een afspraak bij één van onze locaties verspreid over heel Nederland.

Ontvang in 3 dagen een diagnose

Binnen 3 werkdagen zal een diagnose gekoppeld worden aan uw resultaten.

Diagnose van een medisch specialist

Ontvang een diagnose van een medisch specialist met indien nodig een verwijzing of ontslagbrief.

Hart en vaat en longen onderzoek

Hoe werkt een vergoede pre-check?

Hart-, long- en huidonderzoek wordt door hun ingrijpende aard vergoed vanuit de basisverzekering.

Bij vroegtijdige achterhaling van de ziekte kan levensingrijpende schade voorkomen worden. Kies voor het meest complete vergoede preventieve onderzoek en ontvang een betrouwbare diagnose van onze medisch specialisten.

Maak uw afspraak

Boek online of samen met onze helpdesk uw kosteloze afspraak bij een locatie bij u in de buurt. Ontvang via de e-mail de bevestiging van uw afspraak. 

Invullen van het indicatieformulier

Aan de hand van het indicatie formulier kan de specialist achterhalen welke onderzoeken vergoed en verstandig zijn om af te nemen. 

Krijg uw onderzoek

Laat u onderzoeken door een medisch assistent. Zij vult uw medisch dossier verder aan. Dit wordt opgestuurd aan de medisch specialisten.

Ontvang uw resultaat

De medisch specialisten beoordelen uw onderzoek in 3 dagen. De conclusie ontvangt u in een beveiligde e-mail. Indien nodig wordt u doorverwezen.

Onderzoek hart- en vaatziekte

MediHealthGroup Diemen

MediHealthGroup is een toonaangevend bedrijf in Nederland op het gebied van hart-, huid- en longzorg.

Het bedrijf biedt kosteloze preventieve onderzoeken aan zonder enig eigen risico op de basisverzekering. Hiermee wil het bedrijf iedereen de mogelijkheid bieden om op tijd huid-, hart- en longproblemen te laten onderzoeken en eventueel te behandelen.

locatie te ver weg? Klik op onderstaande knop om uw in te schrijven voor wanneer er een locatie dichter bij u in de buurt wordt geopend.

Alle preventieve onderzoeken

De meest complete pre-check

Huid onderzoek

Bij het huidonderzoek wordt er een scan gemaakt van een verdacht plekje en beoordeeld door een dermatoloog. Bij periodieke controle kan enige wijziging van het plekje direct geconstateerd worden.

spirometrie

Long onderzoek

De longfunctiemeting wordt uitgevoerd door middel van een spirometrie.  Afwijkingen bij dit onderzoek kunnen mogelijk duiden op COPD. Gevolg van COPD is dat u 2,5 keer zoveel risico loopt op hart- en vaatziekte.

Hart filmpje

Hart filmpje

Een ECG is een hartfilmpje dat de elektrische signalen van het hart in een grafiek weergeeft. Zo kan bekeken worden of uw hartritme afwijkingen vertoont of u een hartinfarct doormaakt, of heeft gemaakt.

bloeddruk meting

Bloeddruk meting

Bij de bloeddrukmeting wordt uw bovenste en onderste bloeddruk gemeten. Een hoge bloeddruk vormt een belasting voor uw hart en maakt u gevoeliger voor hartaanvallen en beroerten. 

saturatie meting

Saturatie meting

Een saturatiemeter meet het gehalte zuurstof in uw bloed op. Afwijkingen hiervan kunnen duiden op COPD of een abnormale hoge bloeddruk in de longen. Beide zorgen voor meer risico op hart- en vaatziekte

doppleronderzoek vergoedhartonderzoek

Doppler onderzoek

Een doppleronderzoek meet de stroomsnelheid en richting van het bloed in de aders en slagaders. Hierdoor kan de arts nagaan of er sprake is van een verstopping van de bloedvaten.

Aangeboren hartafwijkingen bij volwassenen

Waarom volledig vergoed?

Alle onderzoeken die worden uitgevoerd tijdens uw afspraak vallen onder eerstelijnszorg. Deze zorg wordt volledig vergoed vanuit de basisverzekering en gaat niet af van het eigen risico. U kan het vergelijken met een bezoekje aan de huisarts.

U heeft hierdoor ook GEEN verwijzing nodig van de huisarts, maar kan gewoon direct bij ons terecht.

Vergoedhartonderzoek preventief
Gericht onderzoeken op indicatie

Waarom een vergoed onderzoek?

Een preventief onderzoek is essentieel 

Alleen al in 2021 werden  82.800 mensen gediagnosticeerd met huidkanker en 644 mensen opgenomen in het ziekenhuis wegens een hart- of vaatziekte.

Kom erachter of u risico loop op huid, hart of longproblemen door het boeken van uw kosteloze onderzoek.

Gaat niet af van het eigen risico

Bij indicatie kan u het onderzoek boeken. Met een verwijsbrief kan u bij ons ook langs voor een second opinion.

Zeg gedag tegen lange wachttijden

Maak voor dezelfde dag nog een afspraak bij een locatie van MediHealthGroup

Ontdek hart-, huid-, en longproblemen

Preventief onderzoeken kan voorkomen dat klachten verergeren of tot ziekte leiden

Verwijzing + voorrang indien nodig

Wij streven ernaar uw resultaat binnen 3 werkdagen te sturen. U krijg indien nodig een verwijzing naar een medisch specialist

Praktijk
medewerkers

De medische assistenten die werkzaam zijn bij MediHealthGroup zijn zorgvuldig opgeleid en altijd vriendelijk en behulpzaam. Zij zorgen ervoor dat de patiënten zich comfortabel voelen tijdens het onderzoek en staan altijd klaar om vragen te beantwoorden. Het bedrijf staat garant voor een uitstekende zorg en begeleiding tijdens het hele proces, van het onderzoek tot de behandeling.

Kortom, MediHealthGroup is een bedrijf dat zich inzet voor de gezondheid en het welzijn van haar patiënten door middel van kosteloze huidonderzoeken en uitstekende medische preventieve zorg.

Zorgvuldig opgeleid

Medewerkers van MediHealthGroup zijn opgeleid om volgens de NEN 7510 en ISO 27001 standaard te werken. Kwaliteit en veiligheid staat centraal bij iedere medewerker.

Opgeleid personeel

Vriendelijk en behulpzaam

Een medisch onderzoek laten uitvoeren kan erg spannend zijn. Niet alleen de medische skills, maar ook de softskills van de medewerkers komen aan bod tijdens de opleiding.

Onze medisch specialisten team

Alle dossiers worden beoordeeld door onze medisch specialisten uit verschillende vakgebieden. Tevens maakt MediHealthGroup gebruik van de expertise van consultants om de best mogelijke kwaliteit van zorg te bieden

Praktijkondersteuner

BIG: 19006812830

Huisarts

BIG: 49918232701

Cardioloog

BIG:  49915261101

Cardioloog

BIG: 09917526101 

Arts

BIG: 09929321701

Dermatoloog

BIG: 59909836401

Medisch consultant

BIG: 29925072081

Cardioloog

BIG:  49915261101

Cardioloog

BIG: 09917526101 

Huisarts

BIG: 49918232701

Dermatoloog

BIG: 59909836401

Arts

BIG: 59909836401

Medisch consultant

BIG: 29925072081

Snel zekerheid over uw gezondheid

Helaas zijn de meeste klachten die ontstaan door hart-, huid en longproblemen vooral vage klachten die niet altijd serieus worden genomen. Deze klachten zijn bijvoorbeeld:

verminderde conditie

Gevoel van kortademigheid, pijnlijke spieren en mindere conditie dan vroeger.

Vergoedhartonderzoek conditie

Stress en onrustig

Gevoel van stress versnelde ademhaling, angstig en onrustige gevoelens.

angstig onrustig hartziekte

Jeukend plekje

Jeukende plekjes die van vorm, kleur of grootte zijn veranderd of verheven zijn.

Voorkomen is beter dan genezen

Start uw preventief onderzoek

Boek uw afspraak, ontvang het indicatieformulier en laat u gericht geheel kosteloos onderzoeken.

Beoordeling op TrustPilot

4.6/5
5/5
"Vandaag bij Medi health care group locatie Uden geweest. Goeie ervaring! Lieve mevrouw Mari-Anne deed alle onderzoeken. Duidelijke uitleg betreft de onderzoeken en duidelijke uitleg betreft het vervolg. En gelijk al een afspraak kunnen maken voor volgend jaar."
Helma Kremer
5/5
"Deze preventieve huidanalyse en ECG werden heel snel ingepland nadat ik een vragenlijstje invulde via link instagram. Afspraak startte precies op tijd. De uitleg over het onderzoek was duidelijk en de dermatoloog was vriendelijk en rustig waardoor je je op je gemak voelt. Ik heb 1 gratis scan en 1 betaalde van verschillende moedervlekken laten opsturen. Als het goed is heb ik binnen 3 weken de uitslag.."
M Van Weerdenburg
5/5
"Er werd snel gebeld voor n afspraak en we waren snel aan de beurt. Supervriendelijk geholpen met duidelijke uitleg. Ook het gratis scannen van een moedervlek trok ons over de streep in deze dure tijd! Ik was samen met mijn zoon voor allebei n moedervlek. Ook het gratis ecg was een kans. Anders ben je afhankelijk van je huisarts , die denkt dat hij alles weet en die te vaak niet doorverwijst! Een dermatoloog is n specialist die er verstand van heeft. Voorkomen is beter als genezen.."
Louise