logo vergoed hartonderzoek
1,7 miljoen Nederlanders lijden aan hart- of vaatziekten

HARTONDERZOEK REDT LEVENS

KIES VOOR HET MEEST COMPLETE VERGOEDE HART- EN VAATZIEKTE ONDERZOEK EN BOEK EEN KOSTELOZE AFSPRAAK BIJ U IN DE BUURT. DOE MEE AAN HET ONDERZOEK. START UW ONDERZOEK IN SLECHTS 3 MINUTEN EN KOM ERACHTER OF U INDICATIES HEEFT
4.6/5
het hart- en vaatonderzoek

Zijn uw hart en longen wel gezond?

Verslechterde longfunctie blijkt een belangrijke voorspeller te zijn voor het krijgen van een hart- en vaatziekte. Het risico op hart- en vaatziekten is dan bijna 2,5 keer zo hoog

Kies voor het meest complete hart- en vaatziekte onderzoek en laat kosteloos jouw saturatie, bloeddruk en longfunctie meten. Daarnaast er een ECG afgenomen om de meest betrouwbare diagnose te stellen. De onderzoeken zullen grondig beoordeeld worden door onze cardioloog.

Boek direct een afspraak bij onze locaties

Boek dezelfde dag nog een afspraak bij één van onze locaties verspreid over heel Nederland.

Diagnose van een medisch specialist

Ontvang een diagnose van een medisch specialist met indien nodig een verwijzing of ontslagbrief.

Ontvang in 3 dagen een diagnose

Binnen 3 werkdagen zal een diagnose gekoppeld worden aan uw resultaten.

Hart en vaat en longen onderzoek

Hoe werkt het vergoed hartonderzoek?

Hartonderzoek wordt door zijn ingrijpende aard vergoed vanuit de basisverzekering.

Bij vroegtijdige achterhaling van de ziekte kan levensingrijpende schade voorkomen worden. Kies voor het meest complete vergoede hart- en vaatziekte onderzoek en ontvang een betrouwbare diagnose van de cardioloog.

Vul de pre-check in

De pre-check is een medisch validatieformulier. Aan de hand van dit formulier kan de specialist zien of u in aanmerking komt voor een hartonderzoek dat wordt vergoed door de zorgverzekeraar. 

Maak uw afspraak

Wanneer u in aanmerking komt zal het onderzoek vergoed worden door uw zorgverzekeraar. U wordt dan gebeld door onze receptioniste. U kan dan een afspraak maken op één van onze praktijken bij u in de buurt.

Laat u onderzoeken

Op locatie zal het onderzoek worden uitgevoerd door een medisch assistent. Zij vult uw medisch dossier tijdens de afspraak in. Waarna het onderzoek en uw dossier wordt beoordeeld door de cardioloog

Uw resultaat en vervolg

De cardioloog zal het onderzoeken beoordelen. Dit wordt gedaan de hand van uw anamnese en onderzoek. De conclusie ontvangt u in een beveiligde e-mail. Indien nodig ontvangt u een doorverwijzing.

Per dag overlijden 130 mensen aan hart- en vaatziekte

Waarom het meest complete hart- en vaatonderzoek?

Waarom het meest complete hart- en vaatziekte onderzoek?

Per dag worden er gemiddeld zo’n 644 mensen opgenomen in het ziekenhuis wegens een hart- of vaatziekte. Kom erachter of u risico loop op hart- en vaatziekte door het starten van uw kosteloze onderzoek.

Gaat niet af van eigen risico

Bij indicatie kan u geheel vergoed een afspraak maken voor het hart- en vaatonderzoek. Met een verwijsbrief van uw huisarts of cardioloog kan u bij ons ook langs voor een second opinion.

Zeg gedag tegen lange wachttijden

Maak voor dezelfde dag nog een afspraak bij een locatie van MediHealthGroup

Ontdek hart- en vaatziekte vroegtijdig

Kom voordat jouw klachten ernstig verergeren of tot ziekte leiden al erachter of u risico op hart- en vaatziekte hebt

Verwijzing + voorrang indien nodig

Ontvang jouw resultaat binnen 3 werkdagen en krijg indien nodig een verwijzing naar een medisch specialist

Pijn op borst kortademig

Een drukkende pijn op de borst die kan uitstralen naar de arm, schouder, kaak of maag.

symptomen hart en vaatziekte

Angstig en onrustig

Gevoel van kortademigheid, versnelde ademhaling, angstig en onrustig.

angstig onrustig hartziekte

Zweten of misselijkheid

Gevoel van duizeligheid dat gepaard kan gaan met zweten en misselijkheid.

vermoeid hartziekte

Boven de 50 en vermoeid of duizelig ?

Helaas zijn de meeste klachten van hart en vaatziekte vooral vage klachten die niet altijd serieus worden genomen. Deze klachten zijn bijvoorbeeld:

Alle preventieve onderzoeken

De meest complete pre-check

Huid onderzoek

Bij het huidonderzoek wordt er een scan gemaakt van een verdacht plekje en beoordeeld door een dermatoloog. Bij periodieke controle kan enige wijziging van het plekje direct geconstateerd worden.

spirometrie

Long onderzoek

De longfunctiemeting wordt uitgevoerd door middel van een spirometrie.  Afwijkingen bij dit onderzoek kunnen mogelijk duiden op COPD. Gevolg van COPD is dat u 2,5 keer zoveel risico loopt op hart- en vaatziekte.

Hart filmpje

Hart filmpje

Een ECG is een hartfilmpje dat de elektrische signalen van het hart in een grafiek weergeeft. Zo kan bekeken worden of uw hartritme afwijkingen vertoont of u een hartinfarct doormaakt, of heeft gemaakt.

bloeddruk meting

Bloeddruk meting

Bij de bloeddrukmeting wordt uw bovenste en onderste bloeddruk gemeten. Een hoge bloeddruk vormt een belasting voor uw hart en maakt u gevoeliger voor hartaanvallen en beroerten. 

saturatie meting

Saturatie meting

Een saturatiemeter meet het gehalte zuurstof in uw bloed op. Afwijkingen hiervan kunnen duiden op COPD of een abnormale hoge bloeddruk in de longen. Beide zorgen voor meer risico op hart- en vaatziekte

doppleronderzoek vergoedhartonderzoek

Doppler onderzoek

Binnenkort beschikbaar! Een doppleronderzoek meet de stroomsnelheid en richting van het bloed in de aders en slagaders. Hierdoor kan de arts nagaan of er sprake is van een verstopping van de bloedvaten.

Onze medisch specialisten team

Alle dossiers worden beoordeeld door onze medisch specialisten uit verschillende vakgebieden. Tevens maakt MediHealthGroup gebruik van de expertise van consultants om de best mogelijke kwaliteit van zorg te bieden

Huisarts

BIG: 49918232701

Cardioloog

BIG:  49915261101

Cardioloog

BIG: 09917526101 

Arts

BIG: 09929321701

Dermatoloog

BIG: 59909836401

Medisch consultant

BIG: 29925072081

Cardioloog

BIG:  49915261101

Cardioloog

BIG: 09917526101 

Huisarts

BIG: 49918232701

Dermatoloog

BIG: 59909836401

Arts

BIG: 59909836401

Medisch consultant

BIG: 29925072081

Praktijk
medewerkers

De medische assistenten die werkzaam zijn bij MediHealthGroup zijn zorgvuldig opgeleid en altijd vriendelijk en behulpzaam. Zij zorgen ervoor dat de patiënten zich comfortabel voelen tijdens het onderzoek en staan altijd klaar om vragen te beantwoorden. Het bedrijf staat garant voor een uitstekende zorg en begeleiding tijdens het hele proces, van het onderzoek tot de behandeling.

Kortom, MediHealthGroup is een bedrijf dat zich inzet voor de gezondheid en het welzijn van haar patiënten door middel van kosteloze huidonderzoeken en uitstekende medische preventieve zorg.

Zorgvuldig opgeleid

Medewerkers van MediHealthGroup zijn opgeleid om volgens de NEN 7510 en ISO 27001 standaard te werken. Kwaliteit en veiligheid staat centraal bij iedere medewerker.

Opgeleid personeel

Vriendelijk en behulpzaam

Een medisch onderzoek laten uitvoeren kan erg spannend zijn. Niet alleen de medische skills, maar ook de softskills van de medewerkers komen aan bod tijdens de opleiding.

Voorkomen is beter dan genezen

Start uw hartonderzoek

Beantwoord het indicatieformulier en ontvang een uitnodiging voor een geheel kosteloos onderzoek

Beoordeling op TrustPilot

4.6/5
5/5
"Vandaag bij Medi health care group locatie Uden geweest. Goeie ervaring! Lieve mevrouw Mari-Anne deed alle onderzoeken. Duidelijke uitleg betreft de onderzoeken en duidelijke uitleg betreft het vervolg. En gelijk al een afspraak kunnen maken voor volgend jaar."
Helma Kremer
5/5
"Deze preventieve huidanalyse en ECG werden heel snel ingepland nadat ik een vragenlijstje invulde via link instagram. Afspraak startte precies op tijd. De uitleg over het onderzoek was duidelijk en de dermatoloog was vriendelijk en rustig waardoor je je op je gemak voelt. Ik heb 1 gratis scan en 1 betaalde van verschillende moedervlekken laten opsturen. Als het goed is heb ik binnen 3 weken de uitslag.."
M Van Weerdenburg
5/5
"Er werd snel gebeld voor n afspraak en we waren snel aan de beurt. Supervriendelijk geholpen met duidelijke uitleg. Ook het gratis scannen van een moedervlek trok ons over de streep in deze dure tijd! Ik was samen met mijn zoon voor allebei n moedervlek. Ook het gratis ecg was een kans. Anders ben je afhankelijk van je huisarts , die denkt dat hij alles weet en die te vaak niet doorverwijst! Een dermatoloog is n specialist die er verstand van heeft. Voorkomen is beter als genezen.."
Louise