Dank u wel!

Wij hebben uw anamneseformulier goed ontvangen en zien u graag spoedig op uw afspraak!

Heeft u nog vragen? Wij zijn zowel telefonisch als per e-mail bereikbaar!
4.6/5
Contact opnemen

Vragen?
De helpdesk helpt u graag verder.

De helpdesk staat u graag van maandag tot en met vrijdag van 9:00 uur tot 12:00 uur te woord.
U kunt ook mailen via info@medihealthgroup.nl.
Telefonisch zijn wij bereikbaar op 015 – 203 5120

Adres

Ambachtsweg 14-16 2641KS Pijnacker

Telefoonnummer

015 – 203 5120.

E-mailadres

info@medihealthgroup.nl

Vergoedhartonderzoek preventief

Beoordeling op TrustPilot

4.6/5
5/5
"Vandaag bij Medi health care group locatie Uden geweest. Goeie ervaring! Lieve mevrouw Mari-Anne deed alle onderzoeken. Duidelijke uitleg betreft de onderzoeken en duidelijke uitleg betreft het vervolg. En gelijk al een afspraak kunnen maken voor volgend jaar."
Helma Kremer
5/5
"Deze preventieve huidanalyse en ECG werden heel snel ingepland nadat ik een vragenlijstje invulde via link instagram. Afspraak startte precies op tijd. De uitleg over het onderzoek was duidelijk en de dermatoloog was vriendelijk en rustig waardoor je je op je gemak voelt. Ik heb 1 gratis scan en 1 betaalde van verschillende moedervlekken laten opsturen. Als het goed is heb ik binnen 3 weken de uitslag.."
M Van Weerdenburg
5/5
"Er werd snel gebeld voor n afspraak en we waren snel aan de beurt. Supervriendelijk geholpen met duidelijke uitleg. Ook het gratis scannen van een moedervlek trok ons over de streep in deze dure tijd! Ik was samen met mijn zoon voor allebei n moedervlek. Ook het gratis ecg was een kans. Anders ben je afhankelijk van je huisarts , die denkt dat hij alles weet en die te vaak niet doorverwijst! Een dermatoloog is n specialist die er verstand van heeft. Voorkomen is beter als genezen.."
Louise